Om oss

Cover Funkers är ett cover- och partyband med mycket lång erfarenhet. Vi har spelat tillsammans sedan 1989!!! Vi har hunnit med att göra över 1100 spelningar (sep 2023) i alla möjliga och omöjliga situationer. Vi uppdaterar vår låtlista hela tiden så vi alltid är med och kör det senaste som rullar på topplistorna, likaväl som vi kan också kan köra gamla klassiker från förr.

Vi har agerat kompband åt världsartister som Katrina Leskanich (ex Katrina & The Waves) och svenska stjärnor som Anna Bergendahl, Jessica Andersson, Nanne Grönvall, Linda Pritchard, Andreas Weise, Linda Bengtzing, Lili & Susie, Amy Diamond, Dogge Doggelito, Sebastian Karlsson, Kikki Danielsson, Just D, Papa Dee, The Moniker m fl.

Vi har förstått mixen mellan bra låtar, coola scenkläder, humor och engagemang. Detta gör att en show med Cover Funkers aldrig blir förutsägbar. Vad som helst kan hända! Att publiken dessutom blir mycket involverad  sätter bara en extra krydda på showen både för bandet och publiken. De flesta lämnar lokalen med trötta armar och ben, men med ett stort leende på läpparna.

Cover Funkers är det perfekta bandet om ni vill ha en show eller en kväll som publiken minns. Det är show – från början till slut!

Cover Funkers spelar på de flesta tillställningar såsom krogar, stadsfester, företagsfester, after-ski & after-beach, bröllop eller andra privata fester av olika slag.